Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі

Павлова С. І. (2023) Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі. Економіка та суспільство (52). ISSN 2524-0072

[img]
Preview
Текст
Download (288kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > HF Торгівля
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 24 Серп 2023 11:35
Оновлення: 24 Серп 2023 11:35
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37802

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу