Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі

Павлова, С. І. (2023) Огляд основних стратегій ціноутворення у готельному бізнесі. Економіка та суспільство (52). ISSN 2524-0072

[img]
Перегляд
Text
Download (288kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: H Соціальні науки > HF Торгівля
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 24 Серп 2023 11:35
Останні зміни: 24 Серп 2023 11:35
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37802

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу