Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів

Фостолович В. А., Павлова С. І., Гуртовий Ю. А. (2023) Удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу через поліпшення комунікаційних процесів. Економіка та суспільство (56). ISSN 2524-0072

[img]
Preview
Текст
Download (290kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 18 Груд 2023 08:27
Оновлення: 18 Груд 2023 08:27
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38533

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу