Obodovych, O., Shevchenko, O., Myronchuk, V., Lymar, V., Sydorenko, V., Yakobchuk, R. (2021) Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing. Ukrainian Food Journal, 10 (3).
|
Text
Download (677kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія H Соціальні науки > HG Фінанси |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 24 Січ 2024 12:49 |
Останні зміни: | 24 Січ 2024 12:49 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38836 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |