Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing

Obodovych, O., Shevchenko, O., Myronchuk, V., Lymar, V., Sydorenko, V., Yakobchuk, R. (2021) Intensification of the inverted sugar syrup production using the rotorpulsation processing. Ukrainian Food Journal, 10 (3).

[img]
Перегляд
Text
Download (677kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
H Соціальні науки > HG Фінанси
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 24 Січ 2024 12:49
Останні зміни: 24 Січ 2024 12:49
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/38836

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу