Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А. (2024) Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
|
Text
Download (594kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Інший |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 23 Вер 2024 10:59 |
Останні зміни: | 26 Вер 2024 12:07 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41226 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |