Підготовка майбутнього вчителя інформатики до роботи в класах фізико-математичного профілю

Федорчук (Жуковська), А. Л. (2013) Підготовка майбутнього вчителя інформатики до роботи в класах фізико-математичного профілю. Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук.

[img] Text
Download (245kB)

Опис

Дисертаційна робота є теоретико-експериментальним дослідженням проблеми підготовки майбутнього вчителя інформатики до роботи в класах фізико-математичного профілю. Проаналізовано сутність і взаємозв’язок базових понять дослідження. Розглянуто основні особливості роботи в класах фізико-математичного профілю у контексті проблеми, що розглядається. Розроблено, теоретично обґрунтовано й експериментально перевірено ефективність моделі та технології підготовки майбутнього вчителя інформатики до роботи в класах фізико-математичного профілю. Визначено критерії, показники та рівні сформованості досліджуваної готовності студентів. Основні результати експериментальної роботи впроваджено в навчальний процес вищих навчальних закладів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: профільне навчання, підготовка майбутнього вчителя інформатики до роботи в класах фізико-математичного профілю, готовність учителя інформатики до роботи в класах фізико-математичного профілю.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Підрозділи: Фізико-математичний факультет > Кафедра комп’ютерних наук та інформаційних технологій
Користувач, що депонує: Руслана Іщук
Дата внесення: 22 Січ 2014 14:15
Останні зміни: 18 Лист 2014 14:47
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10478

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу