Гож, О. А., Марченко, Т. Ю., Котов, Б. С.
(2014)
ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ МІКРОДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ.
«БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів.
с. 28-31.
Опис
Кукурудза завжди займала провідне місце у зерновому і кормовому балансах України. Вітчизняний науковий досвід показує, що за потенціалом продуктивності зерна та зеленої маси, кормовою й енергетичною цінністю ця культура фактично не має собі рівних і є незамінною у кормових раціонах для худоби, особливо свиней і птиці. Популярність кукурудзи забезпечує відразу кілька факторів – зміна клімату, попит на світовому ринку, висока рентабельність.
Actions (login required)
|
Перегляд елементу |