Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus)

Горшкова Л. М., Верченко Є. В. (2014) Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. С. 43–45.

[img]
Preview
Текст
Download (361kB) | Preview

Анотація

Kpiм відмінного смаку, печериці мають безліч корисних якостей, вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здоров'я людини. Печериці містять набагато більше білків (3 г на 100 г), ніж iншi овочі. У них високий відсоток корисних для організму людини амінокислот, а 70-90% рослинних білків, які знаходяться в печерицях, легко засвоювані. Шампіньйон – низькокалорійний продукт харчування (менше 30 ккал на 100 г). У них дуже мало цукру i зовсім немає холестерину. Ці гриби практично не мітять жирів (0,2 г на 100 г). Kpiм того, печериця багатша, ніж iнші овочі, за вмістом водорозчинних вітамінів.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: Печериці, поживні речовини, здоров'я людини, амінокислоти, низькокалорійний продукт харчування.
Класифікатор: Q Наука > QK Ботаніка
Відділи: Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття
Користувач: Ганна Федорович
Дата подачі: 10 Квіт 2014 05:47
Оновлення: 15 Серп 2015 06:13
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10988

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу