ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СМАКІВ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ РІДНОГО КРАЮ 1.1. Проблема формування художніх смаків у наукових дослідженнях

Башманівська, Л. А. (2007) ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСНОВИ ФОРМУВАННЯ ХУДОЖНІХ СМАКІВ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ЛІТЕРАТУРИ РІДНОГО КРАЮ 1.1. Проблема формування художніх смаків у наукових дослідженнях. In: Формування художніх смаків учнів засобами літературного краєзнавства. ЖДУ ім. І. Франка, с. 8-18.

[img]
Перегляд
Text
Download (252kB) | Перегляд

Опис

Естетичні та художні смаки є важливою характеристикою особистого ставлення до дійсності і показують рівень самовизначення кожної людини, здатність до індивідуального відбору естетичних цінностей і тим самим до самовиховання і саморозвитку.

Тип елементу : Розділ книги
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Підрозділи: Інститут філології і журналістики > Кафедра української та зарубіжної літератур і методик їх навчання
Користувач, що депонує: Виктория Игоревна Пустохина
Дата внесення: 16 Черв 2014 13:21
Останні зміни: 15 Серп 2015 06:52
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/11566

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу