Харчишина, О. В.
(2014)
МОТИВАЦІЯ ПЕРСОНАЛУ НА ОСНОВІ ТЕОРІЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ
КУЛЬТУРИ.
Економіка. Управління. Інновації (1).
с. 40-53.
Опис
Узагальнено результати досліджень щодо мотиваційної функції організаційної
культури підприємства. Визначено можливості мотиваційного впливу
організаційної культури в процесі задоволення потреб індивіда на робочому
місці. Проведено порівняльний аналіз складу традиційних засобів мотивації
персоналу та специфічних інструментів організаційної культури. Визначено
відмінності між традиційною системою мотивації праці та мотивацією праці
на основі теорії організаційної культури. Узагальнено результати
соціологічного дослідження організаційної культури та особливостей
реалізації її мотиваційної функції на підприємствах харчової промисловості.
Визначено, що підприємства харчової промисловості приділяють недостатньо
уваги розвитку організаційної культури та у неповній мірі використовують її
мотиваційний потенціал.
Actions (login required)
|
Перегляд елементу |