ТЕОРЕТИЧНІ І МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ-УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ

Самойленко, О. М. (2014) ТЕОРЕТИЧНІ І МЕТОДИЧНІ ЗАСАДИ ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ-УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ ЗА ДИСТАНЦІЙНОЮ ФОРМОЮ НАВЧАННЯ. Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня доктора педагогічних наук.

[img] Text
Download (552kB)

Опис

У дисертації здійснено фундаментальне дослідження проблеми підготовки бакалаврів-учителів математики за дистанційною формою навчання в педагогічній теорії та практиці вищої школи в Україні та за кордоном. Автором обґрунтовано характеристику категоріально-поняттєвого поля дослідження, окреслено методологічні основи дистанційної форми навчання, досліджено сутність підготовки бакалаврів-учителів математики за дистанційною формою навчання, проаналізовано стан організації дистанційного навчання бакалаврів-учителів математики у педагогічних університетах. Окреслено теоретичні та методичні засади підготовки бакалаврів-учителів математики за дистанційною формою навчання. Науково розроблено та обґрунтовано модель підготовки бакалаврів-учителів математики за дистанційною формою навчання. Визначено мету та завдання, а також підходи і принципи реалізації розробленої моделі. Розкрито сутність, структуру, критерії, показники у визначеному напрямі та рівні готовності майбутніх бакалаврів-учителів математики до професійної діяльності. Розроблено нормативне забезпечення підготовки бакалаврів-учителів математики та методику підготовки бакалаврів-учителів математики за дистанційною формою навчання. Експериментально доведено ефективність розробленої моделі підготовки бакалаврів-учителів математики за дистанційною формою навчання в педагогічному вищому навчальному закладі.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: дистанційне навчання, дистанційна форма навчання, технології дистанційного навчання, підготовка бакалаврів-учителів математики.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Користувач, що депонує: Руслана Іщук
Дата внесення: 10 Вер 2014 07:02
Останні зміни: 10 Вер 2014 07:09
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/12480

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу