Житомир та житомиряни в житті й творчості В. Шевчука (краєзнавчий матеріал як джерело формування мовної особистості майбутнього вчителя)

Усатий, В. Д. (2015) Житомир та житомиряни в житті й творчості В. Шевчука (краєзнавчий матеріал як джерело формування мовної особистості майбутнього вчителя). Актуальні проблеми формування риторичної особистості вчителя в україномовному просторі: збірник наукових праць (за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції 23 квітня 2015 р.). с. 174-179.

[img]
Перегляд
Text
Download (236kB) | Перегляд

Опис

Чимало видатних людей пов’язали своє життя з Житомиром і Житомирщиною. У галузі літератури у вінок слави земляків вплели імена Бориса Тена, В. Земляка, О. Довженка, Лесю Українку, М. Рильського та ін. Чільне місце серед них займає й Валерій Шевчук зі своїми морально-етичними й філософськими проблемами у творах. Дитяча пам'ять навічно закарбувала в собі ті місця, де був, граючись зі своїми однолітками, тих людей, під упливом яких формувався характер, погляди на життя, моральність. Це був Житомир – місце життя і миру, жита і благополуччя.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Житомирщина, творчость, формування, мовна особистість
Теми: P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра початкової освіти та культури фахової мови
Користувач, що депонує: ПК Кафедра
Дата внесення: 08 Черв 2015 22:55
Останні зміни: 08 Черв 2015 22:55
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/17717

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу