Аналіз фізичної підготовленості студентів після впровадження методичної системи в навчально-виховний процес вищих навчальних закладів

Грибан, Г. П. (2015) Аналіз фізичної підготовленості студентів після впровадження методичної системи в навчально-виховний процес вищих навчальних закладів. Фізичне виховання та спорт у контексті державної програми розвитку фізичної культури в Україні: досвід, проблеми, перспективи (2). с. 62-69.

[img]
Перегляд
Text
Download (1MB) | Перегляд

Опис

Експериментальне обґрунтування необхідності впровадження методичної системи фізичного виховання студентів у навчально-виховний процес має здійснюватися на основі раціонального поєднання традиційних та інноваційних форм організації, методів і засобів навчання, розширення наукових уявлень про зміст і структуру навчального процесу, визначення принципів проектування структури та змісту методичної системи. Тому ефективність методичної системи фізичного виховання у навчально-виховному процесі може бути визначена як ступінь відповідності досягнутих результатів прогнозованим. Загальний критерій ефективності функціонування методичної системи може бути визначений як сукупність часткових показників, які підвищують якість її впливу на навчальний процес.

Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Підрозділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра фізичного виховання та спортивного вдосконалення
Користувач, що депонує: професор Григорій Грибан
Дата внесення: 16 Лип 2015 16:25
Останні зміни: 17 Серп 2015 08:18
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/18195

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу