Професійна готовність майбутніх учителів початкових класів до розвитку мовлення учнів на уроках читання за допомогою творів образотворчого мистецтва

Гордієнко, О. А. (2015) Професійна готовність майбутніх учителів початкових класів до розвитку мовлення учнів на уроках читання за допомогою творів образотворчого мистецтва. Формування дидактичної компетентності педагогів дошкільної та початкової освіти: збірник науково-методичних праць /за заг.ред. В.Є.Литньова, Н.Є.Колесник, Т.В.Наумчук. с. 30-36.

[img]
Перегляд
Text
Download (255kB) | Перегляд

Опис

У час відродження культурних традицій, гуманізації навчально-виховного процесу особливої актуальності набуває формування творчої особистості школярів, прилучення їх до високих моральних та естетичних цінностей, до скарбниць вітчизняної та світової культури. Таке завдання передбачає формування дидактичної компетентності майбутніх педагогів, яка розуміється як "сукупність певних якостей (властивостей) особистості з високим рівнем професійної підготовки до педагогічної діяльності і ефективної взаємодії з учнями в освітньому процесі"

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: майбутні учителі, розвиток мовлення, твори образотворчого мистецтва
Теми: P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра початкової освіти та культури фахової мови
Користувач, що депонує: ПК Кафедра
Дата внесення: 22 Січ 2016 15:42
Останні зміни: 22 Січ 2016 15:48
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20036

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу