Лексичні та граматичні особливості перекладу текстів з харчової промисловості

Лозко, О. В. (2016) Лексичні та граматичні особливості перекладу текстів з харчової промисловості. МАТЕРІАЛИ ОНЛАЙН КОНФЕРЕНЦІЇ “Актуальні проблеми сучасної лінгвістики та методики викладання мови і літератури”.

[img]
Перегляд
Text
Download (304kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра міжкультурної комунікації та іншомовної освіти
Користувач, що депонує: Unnamed user with email natali_i92@ukr.net
Дата внесення: 25 Лют 2016 09:16
Останні зміни: 25 Лют 2016 09:25
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20413

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу