Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції

Мельник, О. Ф. (2015) Аналіз термінологічної системи дослідження проблеми формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції. Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (4 (82)). с. 138-142. ISSN 2076-6173

[img]
Перегляд
Text
Download (253kB) | Перегляд

Опис

У статті проаналізовано та уточнено базові поняття дослідження: ''розвиток'', ''формування особистості'', ''виховання''; визначено сутність категорії ''формування професійної компетентності техніка-технолога виробництва харчової продукції''. Проведено контент-аналіз понять ''компетенція'' та ''компетентність'', проаналізовано зміст категорії ''професійна компетентність'' та визначено суть поняття ''професійна компетентність техніків-технологів виробництва харчової продукції''.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: розвиток, формування, виховання, компетенція, компетентність, професійна компетентність, формування професійної компетентності техніків-технологів виробництва харчової продукції.
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
Користувач, що депонує: Руслана Іщук
Дата внесення: 25 Лют 2016 10:23
Останні зміни: 25 Лют 2016 10:26
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/20446

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу