Удосконалення організаційної структури підприємства (на матеріалах ТОВ «Овруцький молочноконсервний комбінат»)

Стельникович, В. М., Саух, І. В. (2017) Удосконалення організаційної структури підприємства (на матеріалах ТОВ «Овруцький молочноконсервний комбінат»). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.

[img]
Перегляд
pdf
Download (189kB) | Перегляд
Тип елементу : Інший
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: лаборант Наталія Юріївна Бальчук
Дата внесення: 08 Черв 2017 12:23
Останні зміни: 08 Черв 2017 12:23
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24920

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу