Мелько, М. В.
(2017)
Інноваційні форми творчого розвитку майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної підготовки.
Вісник Житомирського державного університету імені Івана Франка (2 (88)).
с. 181-185.
ISSN 2076-6173
Опис
У статті обґрунтовано вплив позитивної динаміки розвитку кулінарної галузі, підвищення якості
послуг, збільшення асортименту та кількості закладів на вимоги щодо кваліфікації фахівців кулінарного
профілю. Проаналізовано організаційні форми навчання, які застосовуються під час професійної
підготовки фахівців. Виокремлено особливості позанавчальних і позаурочних організаційних форм
навчання майбутніх кухарів-кондитерів. Доведено доцільність використання інноваційних форм,
спрямованих на творчий розвиток майбутніх фахівців кулінарного профілю у процесі професійної
підготовки. Зокрема, увагу зосереджено на таких практико орієнтованих формах, як майстер-класи,
фестивалі, конкурси, гуртки професійного спрямування, виставки. Запропоновано опис досвіду
проведення масових заходів учнівської позаурочної діяльності Будинком техніки у Львівській області.
Actions (login required)
|
Перегляд елементу |