Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін

Мельник О. Ф. (2018) Формування професійної компетентності майбутніх техніків-технологів виробництва харчової продукції в процесі вивчення природничих дисциплін. Кандидатська thesis, Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[img]
Preview
Текст
Download (8MB) | Preview
Тип ресурсу: Дисертація або Автореферат (Кандидатська)
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Олександр Сергійович Яценко
Дата подачі: 13 Лют 2018 23:45
Оновлення: 05 Бер 2018 22:45
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/26507

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу