Сталий розвиток сільських територій

Харчишина, О. В., Левківська, Л. М., Власенко, О. М., Довженко, В., Кравець, І., Захаріна, О. (2019) Сталий розвиток сільських територій. Інший. «Центр учбової літератури».

[img]
Перегляд
Text
Download (4MB) | Перегляд

Опис

Монографія присвячена проблемам реалізації політики сталого розвитку на сільських територіях. Розглянуто і досліджено окремі аспекти формування виробничого, природного, людського, фінансового, інвестиційного капіталу в умовах глобалізаційних викликів. Розкрито позитивні риси новітніх підходів до створення сприятливих умов сільського розвитку як наслідків реформ та процесів децентралізації. Набули поглибленого змісту питання соціально-економічних, екологічних, інноваційних змін на сільських територіях, які відбуваються на мікро- та макрорівні. Ключове місце відведено ролі і функціям об’єднаних територіальних громад як носіям прогресивних змін на сільських територіях. Світовий досвід розкриває можливості і приклади окремих країн світу щодо удосконалення політики сільського розвитку на засадах сталості. Монографія має теоретично-прикладний та методичний характер, логічно структурована за тематикою досліджень. Матеріали монографії, представлені колективом вітчизняних та зарубіжних авторів, можуть бути корисними для представників органів влади, членів ОТГ, підприємців, науковців, викладачів, аспірантів та студентів, діяльність яких пов’язана з участю у процесах реформування місцевого самоврядування і науковими дослідженнями за представленою тематикою.

Тип елементу : Монографія (Інший)
Теми: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 29 Вер 2020 09:58
Останні зміни: 29 Вер 2020 09:58
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31562

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу