Нестерчук, І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії. с. 203-213.
|
Text
Download (277kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | евристичний потенціал поняття «гастрономічна культура», культурологічний аналіз сфери харчування, конструкт «національна культура», гастрономічний туризм, локальний, місцевий і національний економічний розвиток. |
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач, що депонує: | ekology |
Дата внесення: | 31 Січ 2022 09:26 |
Останні зміни: | 31 Січ 2022 09:26 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |