Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт

Нестерчук, І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії. с. 203-213.

[img]
Перегляд
Text
Download (277kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Ключові слова: евристичний потенціал поняття «гастрономічна культура», культурологічний аналіз сфери харчування, конструкт «національна культура», гастрономічний туризм, локальний, місцевий і національний економічний розвиток.
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач, що депонує: ekology
Дата внесення: 31 Січ 2022 09:26
Останні зміни: 31 Січ 2022 09:26
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу