Нестерчук І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії. С. 203–213.
|
Текст
Download (277kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | евристичний потенціал поняття «гастрономічна культура», культурологічний аналіз сфери харчування, конструкт «національна культура», гастрономічний туризм, локальний, місцевий і національний економічний розвиток. |
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 09:26 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 09:26 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |