Нестерчук І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії.. С. 203–213.
Preview
1. Часопис картогр_2016_16(1)1_removed (2).pdf
Завантажити (277kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | евристичний потенціал поняття «гастрономічна культура», культурологічний аналіз сфери харчування, конструкт «національна культура», гастрономічний туризм, локальний, місцевий і національний економічний розвиток. |
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 09:26 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 09:26 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії. 2016.. С. 203–213. |