Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт

Нестерчук І. К. (2016) Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії.. С. 203–213.

[thumbnail of 1. Часопис картогр_2016_16(1)1_removed (2).pdf]
Preview
Текст
1. Часопис картогр_2016_16(1)1_removed (2).pdf

Завантажити (277kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: евристичний потенціал поняття «гастрономічна культура», культурологічний аналіз сфери харчування, конструкт «національна культура», гастрономічний туризм, локальний, місцевий і національний економічний розвиток.
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 09:26
Оновлення: 31 Січ 2022 09:26
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33671
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Специфіка і просторові особливості гастрономічного туризму: теоретичний конструкт. Часопис картографії. 2016.. С. 203–213.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу