Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту

Нестерчук, І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки. ISSN 1729-360Х

[img]
Перегляд
Text
Download (656kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач, що депонує: ekology
Дата внесення: 31 Січ 2022 11:16
Останні зміни: 31 Січ 2022 11:16
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу