Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Павлова, С. І., Боцян, Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (440kB) | Перегляд
Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 31 Січ 2023 10:23
Останні зміни: 31 Січ 2023 10:23
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35968

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу