Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти Управління готелем/Управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Павлова, С. І., Боцян, Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти Управління готелем/Управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
Text
Download (547kB) | Перегляд

Опис

Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельноресторанна справа. : Укладачі: С. Павлова, Т. Боцян – Житомир : ЖДУ ім. І. Франка, 2023.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, управління готелем, управління рестораном, курсова робота
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 26 Черв 2023 10:00
Останні зміни: 26 Черв 2023 10:00
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37514

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу