Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
|
Текст
Download (1MB) | Preview |
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HB Економічна теорія |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 23 Вер 2024 10:58 |
Оновлення: | 10 Січ 2025 08:05 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41225 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |