Новітні аспекти властивостей меду та насіння Nigella L. (Ranunculaceae) як функціональних продуктів і лікувальних засобів для людини

Ковтун-Водяницька, С. М., Рахметов, Д. Б., Костецька, К. В. (2024) Новітні аспекти властивостей меду та насіння Nigella L. (Ranunculaceae) як функціональних продуктів і лікувальних засобів для людини. In: XV Всеукраїнська науково-практична конференція «Біологічні дослідження – 2024», 8-9 жовтня 2024 р., Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (193kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Аліна Ковальчук
Дата внесення: 23 Жов 2024 08:10
Останні зміни: 23 Жов 2024 08:16
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/41519

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу