Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Павлова С. І., Гуцало С. О. (2024) Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: II Міжнародна науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 26-27 листопада 2024 р., Харків.

[img]
Preview
Текст
Download (123kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Плакат)
Класифікатор: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 02 Січ 2025 12:21
Оновлення: 02 Січ 2025 12:29
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/42188

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу