Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу

Павлова, С. І., Гуцало, С. О. (2024) Передумови розробки стратегії конкурентоспроможності підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: II Міжнародна науково-практична конференція «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», 26-27 листопада 2024 р., Харків.

[img]
Перегляд
Text
Download (123kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Промова(виступ))
Теми: H Соціальні науки > HB Економічна теорія
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 02 Січ 2025 12:21
Останні зміни: 02 Січ 2025 12:29
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/42188

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу