Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини

Давидюк, О. В. (2025) Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини. In: IX Міжнародна наукова конференція «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації», 23.05.2025, Вінниця.

[img]
Перегляд
Text
Download (133kB) | Перегляд
Тип елементу : Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Інститут філології і журналістики > Кафедра журналістики, реклами та PR
Користувач, що депонує: Олександр Сергійович Яценко
Дата внесення: 23 Трав 2025 06:31
Останні зміни: 23 Трав 2025 06:40
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43837

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу