Давидюк, О. В. (2025) Особливості створення журналістських матеріалів про кондитерську галузь Житомирщини. In: IX Міжнародна наукова конференція «Науковий простір: актуальні питання, досягнення та інновації», 23.05.2025, Вінниця.
|
Text
Download (133kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Підрозділи: | Інститут філології і журналістики > Кафедра журналістики, реклами та PR |
Користувач, що депонує: | Олександр Сергійович Яценко |
Дата внесення: | 23 Трав 2025 06:31 |
Останні зміни: | 23 Трав 2025 06:40 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/43837 |
Actions (login required)
![]() |
Перегляд елементу |