Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP

Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством», 25 березня 2025 р., Полтава.

[img]
Preview
Текст
Download (151kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття)
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 23 Черв 2025 09:34
Оновлення: 23 Черв 2025 09:42
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44261

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу