Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством», 25 березня 2025 р., Полтава.
|
Текст
Download (151kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Доповідь на конференції або симпозіумі (Стаття) |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 23 Черв 2025 09:34 |
Оновлення: | 23 Черв 2025 09:42 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44261 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |