Осташевський О. С., Павлова С. І. (2025) Управління брендом закладу ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (36). С. 188–198. ISSN 2410-3748
|
Текст
Download (269kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 25 Черв 2025 08:44 |
Оновлення: | 25 Черв 2025 08:53 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/44337 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |