Гож О. А., Марченко Т. Ю., Котов Б. С. (2014) ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ МІКРОДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів.. С. 28–31.
О.А.Гож_Т.Ю.Марченко_Б.С_Котов.pdf
Завантажити (367kB) | Preview
Анотація
Кукурудза завжди займала провідне місце у зерновому і кормовому балансах України. Вітчизняний науковий досвід показує, що за потенціалом продуктивності зерна та зеленої маси, кормовою й енергетичною цінністю ця культура фактично не має собі рівних і є незамінною у кормових раціонах для худоби, особливо свиней і птиці. Популярність кукурудзи забезпечує відразу кілька факторів – зміна клімату, попит на світовому ринку, висока рентабельність.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | Кукурудза, гібриди, мікроелементи,агротехніка |
Класифікатор: | Q Наука > QK Ботаніка |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття |
Користувач: | Ганна Федорович |
Дата подачі: | 07 Квіт 2014 07:14 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 06:03 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10860 |
ДСТУ 8302:2015: | Гож О. А., Марченко Т. Ю., Котов Б. С. ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ МІКРОДОБРИВ НА ОСНОВНІ БІОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ГІБРИДІВ КУКУРУДЗИ. «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. 2014.. С. 28–31. |