Горшкова Л. М., Максимова О. С. (2014) Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. С. 38–40.
Л.М.Горшкова_О.С.Максимова.pdf
Завантажити (368kB) | Preview
Анотація
Збір дикорослих грибів з кожним роком знижується, так як на умови їх зростання несприятливо впливають нерегульоване відвідування населенням рекреаційних лісів, неправильний збір грибів, розпушування підстилки, витоптування ґрунту, зростаюче забруднення навколишнього середовища. У зв’язку зі зменшенням фізичних навантажень людини вимоги до калорійності продуктів харчування стали в даний час меншими. Гриби. Володіючи високим вмістом білків, вітамінів, екстрактивних і мінеральних речовин, є цінним продуктом і відповідають сучасним вимогам калорійності харчування.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | Ем-технології,гриби, білки, вітаміни, мінеральні речовини, калорійность харчування. |
Класифікатор: | Q Наука > QK Ботаніка |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра ботаніки, біоресурсів та збереження біорізноманіття |
Користувач: | Ганна Федорович |
Дата подачі: | 10 Квіт 2014 05:48 |
Оновлення: | 15 Серп 2015 06:13 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10987 |