Горшкова Л. М. and Максимова О. С. (2014) Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. pp. 38-40.
Л.М.Горшкова_О.С.Максимова.pdf
Download (368kB) | Preview
Abstract
Збір дикорослих грибів з кожним роком знижується, так як на умови їх зростання несприятливо впливають нерегульоване відвідування населенням рекреаційних лісів, неправильний збір грибів, розпушування підстилки, витоптування ґрунту, зростаюче забруднення навколишнього середовища. У зв’язку зі зменшенням фізичних навантажень людини вимоги до калорійності продуктів харчування стали в даний час меншими. Гриби. Володіючи високим вмістом білків, вітамінів, екстрактивних і мінеральних речовин, є цінним продуктом і відповідають сучасним вимогам калорійності харчування.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | Ем-технології,гриби, білки, вітаміни, мінеральні речовини, калорійность харчування. |
| Subjects: | Q Science > QK Botany |
| Divisions: | Faculty of Natural Sciences > Department of Botany, Biological Resources and Biodiversity Conservation |
| Depositing User: | Ганна Федорович |
| Date Deposited: | 10 Apr 2014 08:48 |
| Last Modified: | 15 Aug 2015 09:13 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10987 |
| ДСТУ 8302:2015: | Горшкова Л. М. and Максимова О. С. Вплив ЕМ-технологій на швидкістъ росту i формування плодових тіл печериці двоспорової (Agaricus Bisporus) . «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. 2014. pp. 38-40. |


