Горшкова Л. М. and Верченко Є. В. (2014) Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. pp. 43-45.
Л.М.Горшкова_Є.В.Верченко.pdf
Download (361kB) | Preview
Abstract
Kpiм відмінного смаку, печериці мають безліч корисних якостей, вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здоров'я людини. Печериці містять набагато більше білків (3 г на 100 г), ніж iншi овочі. У них високий відсоток корисних для організму людини амінокислот, а 70-90% рослинних білків, які знаходяться в печерицях, легко засвоювані. Шампіньйон – низькокалорійний продукт харчування (менше 30 ккал на 100 г). У них дуже мало цукру i зовсім немає холестерину. Ці гриби практично не мітять жирів (0,2 г на 100 г). Kpiм того, печериця багатша, ніж iнші овочі, за вмістом водорозчинних вітамінів.
| Item Type: | Article |
|---|---|
| Uncontrolled Keywords: | Печериці, поживні речовини, здоров'я людини, амінокислоти, низькокалорійний продукт харчування. |
| Subjects: | Q Science > QK Botany |
| Divisions: | Faculty of Natural Sciences > Department of Botany, Biological Resources and Biodiversity Conservation |
| Depositing User: | Ганна Федорович |
| Date Deposited: | 10 Apr 2014 08:47 |
| Last Modified: | 15 Aug 2015 09:13 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10988 |
| ДСТУ 8302:2015: | Горшкова Л. М. and Верченко Є. В. Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. 2014. pp. 43-45. |


