Zhytomyr State University Library

Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus)

Горшкова Л. М. and Верченко Є. В. (2014) Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. pp. 43-45.

[thumbnail of Л.М.Горшкова_Є.В.Верченко.pdf]
Preview
Text
Л.М.Горшкова_Є.В.Верченко.pdf

Download (361kB) | Preview

Abstract

Kpiм відмінного смаку, печериці мають безліч корисних якостей, вони є джерелом багатьох поживних речовин, необхідних для здоров'я людини. Печериці містять набагато більше білків (3 г на 100 г), ніж iншi овочі. У них високий відсоток корисних для організму людини амінокислот, а 70-90% рослинних білків, які знаходяться в печерицях, легко засвоювані. Шампіньйон – низькокалорійний продукт харчування (менше 30 ккал на 100 г). У них дуже мало цукру i зовсім немає холестерину. Ці гриби практично не мітять жирів (0,2 г на 100 г). Kpiм того, печериця багатша, ніж iнші овочі, за вмістом водорозчинних вітамінів.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: Печериці, поживні речовини, здоров'я людини, амінокислоти, низькокалорійний продукт харчування.
Subjects: Q Science > QK Botany
Divisions: Faculty of Natural Sciences > Department of Botany, Biological Resources and Biodiversity Conservation
Depositing User: Ганна Федорович
Date Deposited: 10 Apr 2014 08:47
Last Modified: 15 Aug 2015 09:13
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/10988
ДСТУ 8302:2015: Горшкова Л. М. and Верченко Є. В. Вплив ЕМ-технологій на урожайність гливи звичайної (Pleurotus Ostreatus). «БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ – 2014»: Збірник наукових праць V Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів. 2014. pp. 43-45.

Actions (login required)

View Item
View Item