Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Інноваційна культура як функціональна підсистема інноваційного потенціалу підприємства

Вікарчук О. І. (2013) Інноваційна культура як функціональна підсистема інноваційного потенціалу підприємства. Вісник ЖДТУ. № 1(63). С. 230–233.

[thumbnail of Інноваційна_культура_як_функціональна_підсистема_інноваційного_потенціалу_підприємства.pdf]
Preview
Текст
Інноваційна_культура_як_функціональна_підсистема_інноваційного_потенціалу_підприємства.pdf

Завантажити (382kB) | Preview

Анотація

Розглянуто системний підходів щодо сутності інноваційної культури, визначено її місце у загальному потенціалі підприємства. Запропоновано підходи до побудови ефективного управління підприємством з огляду характерних особливостей інноваційної культури , яка є результатом соціально-економічної взаємодії суб'єктів інноваційної діяльності підприємства.

Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: інноваційна культура,інноваційний потенціал, інноватика, менеджмент, інноваційний процес.
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 03 Лют 2015 09:35
Оновлення: 03 Лют 2015 09:35
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/15274
ДСТУ 8302:2015: Вікарчук О. І. Інноваційна культура як функціональна підсистема інноваційного потенціалу підприємства. Вісник ЖДТУ. 2013. № 1(63). С. 230–233.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу