Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Аналіз витрат і вигід: визначення доцільності використання в КСВ

Боцян Т. В. (2015) Аналіз витрат і вигід: визначення доцільності використання в КСВ. Технологический аудит и резервы производства. № 21. С. 33–37.

[thumbnail of Untitled5.pdf]
Preview
Текст
Untitled5.pdf

Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > HG Фінанси
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 26 Бер 2015 18:18
Оновлення: 26 Бер 2015 18:18
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/16651
ДСТУ 8302:2015: Боцян Т. В. Аналіз витрат і вигід: визначення доцільності використання в КСВ. Технологический аудит и резервы производства. 2015. № 21. С. 33–37.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу