Вікарчук О. І. (2015) Маркетингові інновації, основні чинники конкурентоспроможності підприємства. Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції. Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи.. С. 20–22.
Preview
Тези_Вікарчук.pdf
Завантажити (375kB) | Preview
Анотація
Успіх роботи підприємств часто залежить від змін, що відбуваються на тих ринках, з якими немає безпосереднього контакту. Необхідними стають використання різних форм входження на нові ринки, диференціація стратегій, що застосовуються, прийняття організаційно-правових норм інноваційного маркетингу.
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | інновації, конкурентоспроможність |
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 22 Трав 2015 10:22 |
Оновлення: | 22 Трав 2015 15:04 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/17407 |
ДСТУ 8302:2015: | Вікарчук О. І. Маркетингові інновації, основні чинники конкурентоспроможності підприємства. Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції. Конкурентоспроможність в умовах глобалізації: реалії, проблеми та перспективи. 2015.. С. 20–22. |