Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Конкурентоспроможність продукції та резерви її підвищення (на матepіалах ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №11)

Семенюк Я. Д. (2016) Конкурентоспроможність продукції та резерви її підвищення (на матepіалах ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №11). ЖДУ ім. І. Франка.

[thumbnail of Semenyuk.pdf]
Preview
Текст
Semenyuk.pdf

Завантажити (222kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > HG Фінанси
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 02 Черв 2016 12:50
Оновлення: 02 Черв 2016 12:54
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/21224

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу