Семенюк Я. Д. (2016) Конкурентоспроможність продукції та резерви її підвищення (на матepіалах ДП ПАТ «Київхліб» Хлібокомбінат №11). ЖДУ ім. І. Франка.
Preview
Semenyuk.pdf
Завантажити (222kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Інше |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > HG Фінанси |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Наталія Юріївна Бальчук |
| Дата подачі: | 02 Черв 2016 15:50 |
| Оновлення: | 02 Черв 2016 15:54 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/21224 |


