Корх Н. С., Тетеріна С. М. (2017) Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць... С. 171–172.
Preview
Корх.PDF
Завантажити (341kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > QR Мікробіологія |
Відділи: | Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін |
Користувач: | Альона Асанівна Гирина |
Дата подачі: | 29 Трав 2017 12:40 |
Оновлення: | 29 Трав 2017 12:40 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24741 |
ДСТУ 8302:2015: | Корх Н. С., Тетеріна С. М. Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. 2017.. С. 171–172. |