Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини

Макаренко Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 174–175.

[thumbnail of Макаренко.PDF]
Preview
Текст
Макаренко.PDF

Завантажити (346kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > QR Мікробіологія
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: Альона Асанівна Гирина
Дата подачі: 29 Трав 2017 12:40
Оновлення: 29 Трав 2017 12:40
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24743

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу