Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки

Макаренко Є. В., Покойовець К. Ю. (2017) Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць... С. 175–177.

[thumbnail of Макаренко__Покойовець.PDF]
Preview
Текст
Макаренко__Покойовець.PDF

Завантажити (365kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > QR Мікробіологія
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: Альона Асанівна Гирина
Дата подачі: 29 Трав 2017 12:40
Оновлення: 29 Трав 2017 12:40
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24744
ДСТУ 8302:2015: Макаренко Є. В., Покойовець К. Ю. Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. 2017.. С. 175–177.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу