Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Антибактеріальні властивості меду до антибіотикостійких ізолятів Staphylococcus aureus

Негай І. В., Касянчук В. В. (2017) Антибактеріальні властивості меду до антибіотикостійких ізолятів Staphylococcus aureus. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць... С. 177–178.

[thumbnail of Негай.PDF]
Preview
Текст
Негай.PDF

Завантажити (329kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > QR Мікробіологія
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: Альона Асанівна Гирина
Дата подачі: 29 Трав 2017 12:40
Оновлення: 29 Трав 2017 12:40
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24745
ДСТУ 8302:2015: Негай І. В., Касянчук В. В. Антибактеріальні властивості меду до антибіотикостійких ізолятів Staphylococcus aureus. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. 2017.. С. 177–178.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу