Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки

Покойовець К. Ю. (2017) Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць... С. 180–182.

[thumbnail of Покойовець.PDF]
Preview
Текст
Покойовець.PDF

Завантажити (341kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > QR Мікробіологія
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: Альона Асанівна Гирина
Дата подачі: 29 Трав 2017 12:41
Оновлення: 29 Трав 2017 12:41
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24747
ДСТУ 8302:2015: Покойовець К. Ю. Дослідження мікробіологічних показників хліба при нанесенні їстівні харчової плівки. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. 2017.. С. 180–182.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу