Стельникович В. М., Саух І. В. (2017) Удосконалення організаційної структури підприємства (на матеріалах ТОВ «Овруцький молочноконсервний комбінат»). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.
Preview
Стельникович_В.М._51_група.PDF
Завантажити (189kB) | Preview
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Наталія Юріївна Бальчук |
Дата подачі: | 08 Черв 2017 12:23 |
Оновлення: | 08 Черв 2017 12:23 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24920 |