Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Удосконалення організаційної структури підприємства (на матеріалах ТОВ «Овруцький молочноконсервний комбінат»)

Стельникович В. М., Саух І. В. (2017) Удосконалення організаційної структури підприємства (на матеріалах ТОВ «Овруцький молочноконсервний комбінат»). ЖДУ ім І.Франка, Житомир.

[thumbnail of Стельникович_В.М._51_група.PDF]
Preview
pdf
Стельникович_В.М._51_група.PDF

Завантажити (189kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Наталія Юріївна Бальчук
Дата подачі: 08 Черв 2017 12:23
Оновлення: 08 Черв 2017 12:23
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24920

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу