Сорочинська О. А., Бортняк І. В., Петрук Н. В. (2018) Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі. Materialy XIV Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji, «Aktualne problem nowoczesnych nauk – 2018”. Т. 5. С. 77–81.
Бортняк, Петрук Сорочинська О.pdf
Завантажити (606kB) | Preview
Анотація
Раціональне харчування дітей дошкільного віку є найважливішою проблемою сьогодення, яка забезпечує ріст, розумовий і фізичний розвиток організму та формує здоров’я і добробут нації в цілому. Сучасний раціон харчування дітей дошкільного віку не відповідає рекомендаціям та нормам Міністерства охорони здоров’я України, тому що не включає значну кількість енергії та в недостатній кількості залізо, йод, кальцій, вітаміни А, В, D, Е. Отже дотримання на сучасному рівні режиму харчування для дітей дошкільного віку є досить актуальним завданням та вимагає наукового обґрунтування й глибоких досліджень.
| Тип ресурсу: | Стаття | 
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > LB Теорія і практика освіти L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB1501 Початкова освіта  | 
        
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи | 
| Користувач: | Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи | 
| Дата подачі: | 28 Вер 2018 21:56 | 
| Оновлення: | 28 Вер 2018 21:56 | 
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/27389 | 
| ДСТУ 8302:2015: | Сорочинська О. А., Бортняк І. В., Петрук Н. В. Особливості організації режиму харчування дітей у дошкільному закладі. Materialy XIV Miedzynarodowej naukowi-praktycznej konferencji, «Aktualne problem nowoczesnych nauk – 2018”. 2018. Т. 5. С. 77–81. | 


