Павловська Л. Д. (2018) Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації. № 2 (23). ISSN 2410-3748.
Preview
eui_2018_2_15.pdf
Завантажити (622kB) | Preview
Анотація
Досліджені теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентних переваг органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку, визначені шляхи зростання конкурентних позицій органічної
продукції
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Ключові слова: | органічна продукція; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренти; споживачі; диференціація; товар; ринок; комплекс маркетингу |
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > H Соціальні науки (Загальне) |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 26 Лют 2019 12:14 |
| Оновлення: | 26 Лют 2019 12:20 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28427 |
| ДСТУ 8302:2015: | Павловська Л. Д. Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації. 2018. № 2 (23). |


