Павловська Л. Д. (2018) Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації. № 2 (23). ISSN 2410-3748.
Preview
eui_2018_2_15.pdf
Завантажити (622kB) | Preview
Анотація
Досліджені теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентних переваг органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку, визначені шляхи зростання конкурентних позицій органічної
продукції
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | органічна продукція; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренти; споживачі; диференціація; товар; ринок; комплекс маркетингу |
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 26 Лют 2019 10:14 |
Оновлення: | 26 Лют 2019 10:20 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28427 |
ДСТУ 8302:2015: | Павловська Л. Д. Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації. 2018. № 2 (23). |