Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Перспективи використання картопляного соку для виробництва органічного добрива

Брощак І. С., Пида С. В. (2017) Перспективи використання картопляного соку для виробництва органічного добрива. Біологічні дослідження - 2017.. С. 366–368.

[thumbnail of Брощак.PDF]
Preview
Текст
Брощак.PDF

Завантажити (335kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > Q Наука (Загальне)
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: К. В. Олехнович
Дата подачі: 29 Січ 2020 11:42
Оновлення: 29 Січ 2020 11:42
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/30619
ДСТУ 8302:2015: Брощак І. С., Пида С. В. Перспективи використання картопляного соку для виробництва органічного добрива. Біологічні дослідження - 2017. 2017.. С. 366–368.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу