Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства

Іваненко В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів..

[thumbnail of Tezy_Ivanenko.pdf]
Preview
Текст
Tezy_Ivanenko.pdf

Завантажити (307kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Суспільні Науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 20 Вер 2021 13:34
Оновлення: 20 Вер 2021 13:34
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33197
ДСТУ 8302:2015: Іваненко В. О. Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. 2019..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу