Іваненко В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів.
Preview
Tezy_Ivanenko.pdf
Завантажити (307kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | H Суспільні Науки > H Соціальні науки (Загальне) |
| Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
| Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
| Дата подачі: | 20 Вер 2021 16:34 |
| Оновлення: | 20 Вер 2021 16:34 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33197 |
| ДСТУ 8302:2015: | Іваненко В. О. Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів. 2019. |


