Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні рекомендації щодо проходження навчальної (ознайомчої) практики з роботи готелів та ресторанів та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Павлова С. І., Боцян Т. В., Лавренчук В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження навчальної (ознайомчої) практики з роботи готелів та ресторанів та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка.

[thumbnail of Мет рекомендації навчальної практики ГРС на 2020-2021 н.р..pdf]
Preview
Текст
Мет рекомендації навчальної практики ГРС на 2020-2021 н.р..pdf

Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 05 Жовт 2021 20:41
Оновлення: 05 Лист 2021 12:28
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33252

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу