Павлова С. І., Боцян Т. В., Лавренчук В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження навчальної (ознайомчої) практики з роботи готелів та ресторанів та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка.
Preview
Мет рекомендації навчальної практики ГРС на 2020-2021 н.р..pdf
Завантажити (1MB) | Preview
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 05 Жовт 2021 20:41 |
Оновлення: | 05 Лист 2021 12:28 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33252 |